Grilovaný hermelín

Suroviny na 4 porce:

● 4 sýry typu hermelín
● 0,1 l oleje na marinádu
● 2 stroužky česneku
● 2 lžíce provensálského koření
● alobal ● pikantní rybízový džem

Postup:

1. V misce smícháme olej s provensálským kořením (i jiné). V směsi obalíme půlky hermelínu a potřeme je na řezu lisovaným česnekem. Půlky sýra důkladně zabalíme do alobalu.

2. Balíčky dáme na rozpálený gril a grilujeme 5–10 minut z každé strany. Poté sýry vyjmeme z alobalu a dáme na talíř. Při manipulaci je důležité balíček nepoškodit, jinak sýr vyteče. Podáváme s pikantním ovocným džemem.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Můj čas na kafíčko

Ve čtvrtek vycházející Můj čas na kafíčko odhaluje strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend. To vše a mnohem více najdete v časopise Můj čas na kafíčko.

Komentáře

...