Hovězí guláš na divoko

Postup: Maso nakrájíme na kostky a osolíme. Na rozpuštěném másle necháme nejprve zesklovatět cibuli nakrájenou na kostičky. Pak přihodíme nakrájenou slaninu a opečeme ji. Nakonec přidáme nakrájenou kližku a opečeme ze všech stran. Podlijeme červeným vínem a vývarem, přidáme koření, bylinky, citronovou kůru a rajský protlak a necháme pod pokličkou dusit.

Také vás může zajímat ...

Když je maso již téměř měkké, odebereme trochu omáčky do misky a nadrobíme k ní střídku ze dvou krajíců chleba na zahuštění omáčky. Dobře rozetřeme na hladkou kaši a potom vmícháme zpátky k masu. Guláš dochutíme povidly a vaříme do úplného změknutí.

.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...