Moje chvilka pohody

Kuřecí prsa se žampiony na víně

Kuřecí maso v parmezánovém těstíčku servírované s houbovo-rajčatovou omáčkou nemá chybu.

Suroviny na 4 porce - 4 kuřecí prsní řízky - 2 lžíce parmezánu - 2 stroužky česneku - 2 lžíce strouhanky - ½ lžičky mleté papriky - 3 lžíce rozpuštěného másla - 150 g žampionů - 4 lžíce rajčatového protlaku - 100 ml bílého vína - 100 ml vývaru - sůl, pepř

Postup

1. Česnek prolisujte a smíchejte s parmezánem, strouhanku, mletou paprikou a máslem. Kuřecí prsa obalte ve směsi a dejte do pekáčku.

2. Osolte, opepřete, podlijte vývarem a vínem. Pečte při 200 ºC asi 15 minut.

3. Přidejte pokrájené žampiony a protlak a pečte doměkka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden