Nadívaná králičí stehna

Postup: Máslo promícháme s bylinkami, česnekem a citronovou kůrou a rozdělíme ho na poloviny.

Také vás může zajímat ...

Každou zabalíme do potravinářské fólie, aby bylo máslo zformované do válečku, a dáme ztuhnout do chladničky. Králičí stehna vykostíme – malým nožem kolem dokola odřízneme maso co nejtěsněji u stehenní kosti a kost vytrhneme ven.

Do vzniklých otvorů vložíme válečky másla. Každé stehno omotáme 5 plátky připravené pancetty. Troubu předehřejeme na 220 °C. Stehna dáme do pekáče a pečeme je 30–45 minut. Vyndáme z trouby a po 5 minutách nakrájíme na plátky.

Smetanu smícháme s oběma hořčicemi, zahřejeme ji a necháme zhoustnout. Ochutíme citronovou šťávou, případně osolíme. Plátky masa přelijeme omáčkou a podáváme s vařeným bramborami.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...