Pečená jablíčka s rozinkami

Suroviny:  6 jablek  velká hrst rozinek  2 lžíce třtinového cukru  1 lžička mleté skořice  máslo

Postup: Pomocí ostrého nožíku nebo vykrajovače vyřízneme z jablek jádřince. Jablka pak vyskládáme do zapékací mísy.

Také vás může zajímat ...

V misce smícháme rozinky, cukr a skořici a směs natlačíme do středu jablek namísto jádřinců. Na každé jablko dáme pořádnou lžičku másla a zasypeme cukrem. Dáme na 20 minut péct do trouby vyhřáté na 180 °C.

Tip: Polovinu rozinek můžeme klidně nahradit sekanými ořechy, mandlemi nebo obojím. Místo cukru zkusíme tekutý lesní med.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...