Polévka za studena s vanilkou

Suroviny na 5 porcí:

250 g jahod

Také vás může zajímat ...

250 ml mléka

100 g cukru krystal

4 sáčky vanilkového cukru

200 ml vanilkové zmrzliny

200 ml šlehačky

meduňka

mandlové lupínky

Postup:

Většinu čerstvých jahod rozmixujeme s mlékem, propasírujeme, abychom se zbavili peciček, přidáme podle chuti krystalový i vanilkový cukr, zjemníme kvalitní vanilkovou zmrzlinou a dáme vychladit. Před podáváním zalijeme šlehačkou a ozdobíme podle vlastní fantazie kousky jahod, meduňkou či mandlovými lupínky.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Můj čas na kafíčko

Ve čtvrtek vycházející Můj čas na kafíčko odhaluje strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend. To vše a mnohem více najdete v časopise Můj čas na kafíčko.

Komentáře

...