Středomořská prsa

Jemná kuřecí prsa s bylinkovým máslem a zeleninovou oblohou servírujte samotné nebo s bramborami.

Suroviny na 4 porce – 4 prsní řízky – 70 g másla – 2 lžíce olivového oleje – 1 lžíce citronové šťávy – 1 lžička citronové kůry – špetka muškátového oříšku – 1 lžička šalvěje – 1 stroužek česneku – sůl, pepř

Postup

1. Kuřecí prsa omyjte a osušte.

Také vás může zajímat ...

2. V hrnci rozehřejte máslo. Odstavte a přidejte nastrouhanou citronovou kůru, šalvěj, rozdrcený česnek, muškát, pepř a sůl. Maso potřete ze všech stran ochuceným máslem a pokapejte citronovou šťávou.

3. Prsa opečte na rozpáleném oleji dozlatova nebo ogrilujte.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje chvilka pohody

Moje chvilka pohody je týdeník určený čtenářkám „pohodářkám“, které berou život s nadhledem, shovívavostí, humorem i pochopením. Na své si přijdou všechny, které zajímají osudy jiných žen i známých osobností. Na nové číslo se můžete těšit každý čtvrtek.

Komentáře

...