Tymiánové pesto k masu

Suroviny:  100 g celých mandlí  50 g tvrdého sýra  1 hrst čerstvého tymiánu  1–2 stroužky česneku  125 g mladého špenátu  200 ml olivového oleje  sůl a pepř  1 citron

Postup: Mandle krátce opražíme v pánvi bez tuku.

Také vás může zajímat ...

Přendáme do mixéru a přidáme najemno nastrouhaný sýr, nahrubo nasekané lístky tymiánu, česnek, omytý a osušený špenát a 200 ml olivového oleje. Osolíme, opepříme, rozmixujeme dohladka a přidáme šťávu z citronu.

Pokud je pesto příliš husté, můžeme přidat ještě trochu olivového oleje. Promixujeme a přendáme do misky.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...