Vepřové nudličky šuei-ču-žou

Jiří Štěpnička má velice rád vepřové šuei-ču-žou a na jeho doporučení berte recept jen jako inspiraci, stejně jako to dělá on sám.

Také vás může zajímat ...

Postup: Vepřovou kýtu nakrájíme na tenké plátky, osolíme je, přidáme škrob, vejce a necháme odležet. Na pánvi mírně zahřejeme olej a maso v něm krátce oblanšírujeme. Přidáme sádlo, na lístečky rozdělený spařený špenát, šálek vývaru, Wei-su, sójovou omáčku a víno. Vše dusíme 2 minuty. Maso přendáme na předehřátou mísu.

Na oleji opražíme hrubě mletý jamajský pepř a chilli papričky a přelijeme jím připravený pokrm.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

...