Zeleninová polévka s těstovinami

Zeleninová polévka je v zimě vždy dobrý nápad. Pokud vám vývar nestačí, udělejte si k němu i těstoviny, ty vám žaludek nezatíží.

Ingredience: 4 lžíce olivového oleje, 1 stroužek česneku, 1 cibule, 2 litry kuřecího nebo hovězího vývaru, 1 kg směsi zeleniny, 150 g těstovin do polévky, 1 konzerva sterilovaných fazolí, 3 lžíce bazalkového pesta , sůl, pepř, 40 g strouhaného parmazánu

Postup: Do hrnce nalijte olej a několik minut v něm restujte cibuli a česnek. Přilijte vývar a vložte připravenou zeleninu a vařte asi 12 minut.

Potom přidejte těstoviny a scezené fazole a vařte přibližně 6–7 minut doměkka. Přidejte pesto, ochuťte solí a pepřem a ještě jednou opatrně prohřejte. Ihned podávejte posypané strouhaným parmazánem.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

reklama