Barevné šťavnaté sendviče

Kvalitní potraviny jsou součástí zdravého životního stylu, a navíc malí masožraví gurmáni vždy náležitě ocení, co jim opravdu chutná.

Ingredience: 600 g hovězího vyzrálého masa, 4 lžíce slunečnicového oleje, 8 malých barevných žemlí na burgery, 8 listů salátu, 3 rajčata, 2 lžičky čerstvého nasekaného rozmarýnu, salátová okurka, 2 lžíce majonézy, 2 lžíce kečupu, 1 lžička hořčice, sůl, pepř

Také vás může zajímat ...

Postup: Do očištěného masa vetřete olej a vcelku ho opatrně vložte na rozpálenou pánev.
Opékejte ho jen tak nasucho, a to z každé strany. Steak vložte do pekáčku, posypte rozmarýnem a 15 minut dopékejte. Po vyndání z trouby ho zabalte do alobalu a nechte 5 minut odležet. Osolte ho.

Rozkrojte žemle, vložte salát a nakrájená rajčata. Maso nakrájejte přes vlákno na velmi tenké plátky a lehce zakápněte kečupem. Pak přidejte kolečka okurek. Přiklopte žemlí pomazanou majonézou a hořčící..

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

...