Bažant po francouzsku

Suroviny na 4 porce:

1 bažant

Také vás může zajímat ...

10 dkg slaniny

5 dkg másla

sůl

1 lžička mletého pepře

1 lžička muškátového květu

1 lžíce tymiánu

4 dl červeného vína

jíška nebo 1 lžíce strouhaného chleba

Postup:

Bažanta nakrájíme na porce, protáhneme slaninou, osolíme, poprášíme pepřem, muškátovým květem a tymiánem a dáme na zbylou slaninu a máslo péci. Podléváme červeným vínem a pečeme doměkka. Šťávu zahustíme jíškou nebo troškou strouhaného chleba, podle potřeby osolíme nebo dochutíme. Podáváme s bramborem.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Můj čas na kafíčko

Ve čtvrtek vycházející Můj čas na kafíčko odhaluje strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend. To vše a mnohem více najdete v časopise Můj čas na kafíčko.

Komentáře

...