Chalupnická houbová polévka

Suroviny na 4 porce:

300 g hub, 100 g kořenové zeleniny, 150 ml 33% smetany, 1 vejce, muškátový květ, sůl, máslo

Postup:

Také vás může zajímat ...

1. Houby nakrájené na plátky osmažíme na másle. Nastrouhanou zeleninu uvaříme doměkka, přidáme špetku muškátového květu a osolíme.

2. Do vývaru přimícháme vajíčko rozšlehané ve smetaně a za stálého míchání povaříme pouze 1 minutu. Nakonec přidáme houby. Podáváme s celozrnným chlebem.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Můj kousek štěstí

Každé pondělí se můžete potěšit novým vydáním časopisu MŮJ KOUSEK ŠTĚSTÍ. Najdete v něm aktuální zprávy ze společnosti, přitažlivé příběhy známých českých osobností, dechberoucí zážitky ze života čtenářů, spousty výherních křížovek a samozřejmě nechybí ani různé rady pro zdraví, krásu, zajímavé recepty a tipy pro volný čas.

Komentáře

...