Můj čas na kafíčko

8 pravidel, jak si splnit své přání

Můj čas na kafíčko

Existují určité vesmírné zákony, jak se i ty nejtajnější sny mohou stát skutečností!

Tajemství splněných přání spočívá v jejich správné formulaci. Poradíme vám, jak přimět vesmír, aby vaše přání uslyšel a proměnil i ty nejtajnější sny v realitu. Stačí jen, když budete dodržovat osvědčené rady.

  1. BUĎTE KONKRÉTNÍ 

Má-li se přání vypnit, je třeba si ho dobře promyslet. Pokud si třeba přejete koupit byt, protože chcete začít žít nový život a nechcete se už dohadovat s bývalým, je třeba si „objednat“ přímo:

„Chci se oddělit od svého bývalého.“ Jinak vás váš ex bude otravovat kdekoli. I v novém bytě. Pokud sníte, že máte nového muže, přání musí znít nikoli „Chci potkat muže“, ale „Chci potkat svého osudového muže“

2. NAPIŠTE SI, PO ČEM TOUŽÍTE

Je lehké ho vyslovit, ale napsat své přání je někdy těžké. U každého přání uveďte datum nebo období, v němž se má splnit. Například: „V červenci 2021 odjíždím na úžasnou dovolenou.“ Když napíšete „Chci odjet“, bude to špatně.

Přestože napsaná přání se vyplní častěji než pouze vyslovená, ale ne v potřebné době. Správně se přání

Zbývá vám 77% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden