Boloňské špagety

Uvařte pro rodinu snad nejznámější a nejrozšířenější italský pokrm.

Příprava: 25 minut

Náročnost: **

Cena za porci: 26 Kč

Suroviny na 4 porce

- 1 velká plechovka rajčat

- 4 stroužky česneku

- 300 g mletého vepřového masa

- 300 g mletého hovězího masa

- 1 cibule

- sůl, pepř

- oregano

- bazalka

- 400 g špaget

Postup

1. Těstoviny uvařte v mírně osolené vodě al dente.

2. Na oleji zpěňte nasekanou cibuli. Přidejte nasekaný česnek, maso a nechte jej zatáhnout. Přidejte rozmixovaná loupaná rajčata a krátce povařte. Ochuťte bylinkami.

3. Těstoviny přelijte omáčkou a servírujte.

reklama
reklama

Komentáře