Moje šťastná hvězda

Bylinkový tatarák s kapary

Klasický tatarský biftek znají všichni, ale už jste vyzkoušeli jeho letní verzi? 


Suroviny:


250 g mletého hovězího masa na tatarský biftek


2 lžíce nasekaných kaparů


1 lžička nasekané petrželky 


2 lžičky nasekaného medvědího česneku 


1 lžička nasekané červené cibule 


sůl, pepř


1 čerstvá chilli paprička


1 lžička worcesterské omáčky


2 polévkové lžíce majonézy 


2 menší nakládané okurky 


1 lžíce citronové šťávy 


1 stroužek česneku 


1 žloutek 


Postup:


Mleté maso promíchejte s kapary, petrželkou, medvědím česnekem a červenou cibulí, poté přidejte chilli papričku, worcesterskou omáčku a vše dochuťte solí a pepřem.


V misce smíchejte majonézu, nasekané nakládané okurky, prolisovaný česnek a lžíci citronové šťávy. Tatarák servírujte se žloutkem a kapary.


Pečivo si vždy namočte do ochucené majonézy a přidejte na něj kousek promíchaného tatarského bifteku. Skvělé a naprosto jednoduché. Dobrou chuť!


Náš tip


Vyzkoušejte místo topinky jen nasucho opečenou bílou bagetku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden