Můj čas na kafíčko

Dárek, který jsem dostala, odebíral lidem energii!

Teprve poté, co se okamžitě vybil i mobil, došlo mi, že je zle

Existují předměty, které v sobě mají zhoubnou energii, aniž by to lidé tušili.

Moje sestřenice sbírala starožitnosti a různá umělecká díla. Byla tak trochu snobsky založená, ale často se jí podařilo objevit zajímavé věci. Jednoho dne jsem si u ní všimla obrazu, který mě okamžitě zaujal. Při pohledu na něj mi celým tělem projela mrazivá vlna. Sestřenice si všimla, co se mnou obraz dělá a nabídla se, že mi ho dá jako dárek.

Dcera pod obrazem omdlela

Obraz jsem si pověsila v rohu obývacího pokoje. Pod ním se na stolku nacházela kytka v květináči. Zarazilo mě, když jsem po dvou dnech zjistila, že kytka usychá.

Pilně jsem ji zalévala, ale nic nepomáhalo. Teprve když jsem ji dala na jiné místo, vzpamatovala se. Nevěděla jsem, v čem mohla být příčina. Nenapadlo mě podezřívat, že by za tím mohl být právě onen darovaný obraz.

O několik dní později za mnou přišla na návštěvu dcera. Posadila se do křesla nedaleko onoho obrazu. Zničehonic začala po chvíli omdlévat. Bála jsem se, že je nemocná. Odvedla jsem ji ke gauči, aby se probrala.

Byla hrozně unavená a na hodinu usnula. Odešla ode mě naštěstí v pořádku, i když trochu pobledlá. Ani tehdy mi ještě nedošlo, že z obrazu zřejmě vychází nějaká špatná energie. Začala jsem o tom přemýšlet až ve chvíli, kdy se mi okamžitě vybil mobilů, který jsem na stolek pod obrazem položila.

Musela jsem to udělat

Uvědomila jsem si, že ani já se v poslední době necítím v pořádku. Do té doby jsem to přikládala pracovnímu vypětí a určitým rodinným starostem. Zkusila jsem se rovněž posadit do křesla pod obraz a cítila jsem, že nejspíš omdlím. Udělala jsem pak další pokus s plně nabitým mobilem. Za chviličku nebyla na displeji ani jedna čárka!

Druhý den jsem obraz odvezla k jedné známé, která se zabývá ezoterikou. Ta mi potvrdila, že je skutečně plný negativní energie. Doporučila mi, abych ho spálila. Nechtěla jsem, aby se obraz dostal do rukou někoho jiného a tak jsem to skutečně udělala. Od té doby si dávám pozor na předměty kolem sebe - nikdy člověk neví, co se v nich ukrývá!

Anna L. (64), Havířov

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden