Dietní pekáček pro vegetariány

Lehký a zdravý pokrm. Podávejte třeba s tmavým pečivem.

Suroviny na 4 porce - ¼ dýně Hokaido - 2 cibule - 4 brambory - 200 g žampionů - 2 stroužky česneku - 2 lžíce olivového oleje - 2 lžíce sojové omáčky - sůl - lžička sušených italských bylinek

Postup

1. Žampiony nakrájejte a promíchejte s nakrájenou cibulí. Brambory a dýni oloupejte a nakrájejte na plátky.

2. Olej smíchejte s utřeným česnekem, sojovou omáčkou, bylinkami a solí.

3. Zeleninu dejte do vymazaného pekáčku a potřete marinádou.

4. Pečte v troubě při 210 ºC asi 25 minut.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden