Moje sladké tajemství

Ferrero donuty

Suroviny:

Na těsto:

80 g ovesné mouky

30 g mandlové mouky

60 g ořechového krému Zlatonka (BIGBOY)

15 g kakaa

45 g erythritolu (nebo cukru)

2 vajíčka

70 ml mléka

6 g prášku do pečiva

Na polevu:

60 g hořké čokolády

mandle na posypání

Postup:

Všechny ingredience na těsto pečlivě smíchejte a naplňte jím formu na donuty (ideálně silikonovou). Donuty pečte v troubě předehřáté na 175 °C asi 15–20 minut.

Ve vodní lázni rozpusťte hořkou čokoládu a vychladlé donuty v ní namáčejte. Posypte nasekanými mandlemi a nechte ztuhnout.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden