Můj kousek štěstí

Vanda Hybnerová hledá chlapa, zn. Spěchá!

Věčně opuštěná?

Je na všechno sama, dře do úmoru. Už je toho na ni ale podle všeho moc. Potřebuje vedle sebe konečně muže, který ji bude hýčkat. Kde ho ale má herečka najít?

Nevzdává se, je silná, i když je toho na hvězdu seriálu Ulice už opravdu hodně. „Zrovna nedávno mi praskla voda. A tahat ji v kýblech pro deset koní, je docela náročné,“ nechala se před pár týdny slyšet vyčerpaná Vanda Hybnerová (55).

Vysněná farma na Vysočině dává herečce pořádně zabrat, jezdí traktorem, stará se o hospodářská zvířata, dře jako mezek. Její známí se o ni začínají bát, asi právem. Říkají, že si musí někoho najít, jinak se ze všeho brzy sesype.

S kolegou to nevyšlo

To je ale, zdá se, velký problém, naposledy randila s automobilovým závodníkem Jakubem Chourou (42) a podle dostupných informací to nedopadlo moc dobře. Ve společnosti se herečka objevuje už zásadně sama, o rozchodu s Chorou se mluví už řadu měsíců. „Každého odeženu,“ posteskla si Hybnerová, která zřejmě na nového muže stále ne a ne narazit.

Některé zdroje naznačovaly, že by se mohla dát dohromady se svým „manželem“ ze seriálu Ulice Jiřím Štréblem (65). Diváci by to jistě uvítali. Herec je ale ženatý, takže i když si s ním Hybnerová velmi rozumí a hodně lidí potvrdilo, že je mezi chemie, prý odmítá jakýkoli vztah rozvracet.

Kde ho vzít?

Zvlášť když v minulosti sama zažila, jaké to je, když vám někdo rozvrátí rodinu. Manželství se Sašou Rašilovem (51) skončilo debaklem v roce 2014, kdy si měl herec najít jinou ženu. Od té doby herečka ve vztazích tápe. Sama o sobě říká, že je věčný solitér, zvyklá na to fungovat sama.

I jí ale jistě muž po boku schází. Jenže potíž je v tom, kde a jak má na novou lásku narazit. Když nehraje, maká na statku, tam těžko někoho potká. Přitom právě i kvůli pomoci na farmě by po svém boku někoho potřebovala. Někoho, kdo se nebojí práce ani lásky!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden