Moje šťastná hvězda

Indická špenátová omáčka se sýrem

Indická kuchyně je neskutečně chutná, zároveň ale také lehká. Přesvědčte se o tom sami.


Suroviny:


200 g sýru panýr


300 g čerstvých špenátových listů


1 mletá chilli paprička


1 lžíce mletého zázvoru


1 lžička soli


1 lžička mleté kurkumy


1 lžička cukru krystal


3 lžičky hladké mouky


100 ml smetany na vaření 


5 lžic oleje


Postup:


Na pánvi si rozehřejte olej a umístěte do ní chilli papričku, zázvor, kurkumu, sůl a cukr. Promíchejte a přidejte špenát.


Směs přiveďte k varu. Panýr  na 10 minut namočte do vody, pak ho přidejte do pokrmu.


Před podáváním zahustěte omáčku smetanou a moukou. Servírujte s indickou plackou čapátí, kterou seženete v indickém obchůdku či na internetu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden