Můj čas na kafíčko

Jak dlouho jí to vydrží s truhlářem? Pomsta bývalému?

Můj čas na kafíčko

Plány do budoucna má divoká rebelka vždycky velké a pokaždé souvisejí s novým milencem, kterého se vždy záhy zbaví. Jak to bude teď?

Začátkem roku exmodelka a herečka Agáta Prachařová (35), dnes už zase Hanychová, představila svoji novou lásku, podnikatele a truhláře Adama Raitera (32). Podobá se sice exmanželovi Jakubu Prachařovi (37), ale Agáta doufá, že jde o tvárnější materiál.

Skoro to vypadá, že zklamané české hvězdičky – i ty za zenitem – opovrhly Pražáky a orientují se výhradně na perspektivní hochy z provincií, kteří si ještě dovedou vážit pozlátka šoubyznysu. V podání Agáty Hanychové (35) už jde sice delší dobu víc o šou než o byznys, přesto se k ní chtivě připojil nový svalnatý borec, umělecký truhlář Adam Raiter (32) z Hradce Králové.

Jako u mnohých před ním jeho snímky ihned zamořily Agátin instagramový profi l, aby bylo vidět, že tentokrát trefila exmodelka do černého. Ihned je vidět, že nejde o nějakého nanicovatého intelektuála, Adam je vidět na skateboardu, na chodbě činžáku (v hlavní roli tetování), na vodním prkně, ať už jde o paddleboard, či wakeboard, se snowboardem a, samozřejmě, stokrát jinak s Agátou.

Obzvláštní kouzlo mu dodává čepička s kšiltem dozadu. Pózuje i u jakéhosi trámu, aby bylo vidět, že se neštítí práce, ostatně je majitelem firmy

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden