Křupavé cuketové karbanátky

Karbanátky nejlépe chutnají se šťouchanými bramborami nebo kaší.


Ingredience:


1 větší cuketa


3 brambory


1 lžíce majoránky


3 stroužky česneku 


hrst medvědího česneku 


sůl, pepř


hrnek rostlinného oleje


2 vejce


2 lžíce hladké mouky


Postup:


Cuketu omyjte a nastrouhejte nahrubo. V sítu ji nechte okapat, aby se zbavila přebytečné vody. Brambory rovněž nastrouhejte nahrubo.


K cuketě a bramborám přidejte majoránku, prolisovaný česnek, nasekaný čerstvý medvědí česnek, vejce, mouku, sůl a pepř.


Těsto promíchejte a vytvořte si z něj silnější placičky. Každou z obou stran osmahněte dozlatova.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden