Můj čas na kafíčko

Naučte se porozumět magickým runám

Můj čas na kafíčko

Runy dovedou ukázat člověku správnou cestu. Pomáhají také dosáhnout vysněného cíle a poznat sebe sama. Odhalte tak tajemství budoucnosti.

Tajuplné runy jsou staré znakové písmo, jehož verze má rozličné varianty a jeho původ je spjat s postavou moudrého boha Ódina, jenž byl prý zavěšen celých 9 dní a 9 nocí hlavou dolů na posvátném jasanu, aby odhalil jejich tajemství.

Runová abeceda je stará asi 1500 let a bývá často spojena s řeckou abecedou, latinkou či abecedou Etrusků. Označuje se jako futhark podle prvních runových znaků. Je jich 24 a bývají nejčastěji vyobrazeny na 24 kamenech. K nim je přidán ještě 25., prázdný kámen.

Jak je vykládat?

V současné době se můžete setkat s mnoha návody, jak runy vykládat. Lze je vytahovat z váčku. Další možností je si je pořídit ve formě karet. Udělat můžete i to, že si

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden