Můj čas na kafíčko

Noční pleťové masky jsou hit!

Pleťová maska je účinná a rychlá první pomoc pro pleť. Ta noční má ale v sobě větší množství aktivních látek, které přes noc pracují hodiny, a vy se ráno probudíte s krásně hydratovanou, rozjasněnou a „napumpovanou“ pletí.

Co jsou zač?

Fígl noční masky je v tom, že má krémovou konzistenci a nesmývá se, proto se alespoň na čas rozlučte s nočním krémem, neboť teď se nosí na noc masky! Jde o speciálně koncipovanou péči, která je určena k intenzivní regeneraci pleti během noci, a proto plně nahradí noční pleťový krém. Navíc vám oproti němu vystačí i déle.

Proč je používat?

Během spánku se zvyšuje tělesná teplota, proto naše pokožka v noci přirozeně ztrácí více vody než ve dne. Tyto masky obsahují látky, které pokožka nejlépe absorbuje právě v době spánku.

Působí jako závoj, který zadržuje vlhkost v pleti, čímž zvyšuje její hydrataci. Obsahují uklidňující probiotika či exfoliační AHA kyseliny. Pracují tedy efektivněji a jejich účinek se na pleti projeví výrazněji než při použití běžné denní masky.

Jak je používat?

Pokud vaše pleť potřebuje vzpruhu, zpočátku masku používejte každý večer nebo alespoň několikrát do týdne namísto nočního krému. Ten oční vynechávat nemusíte. Pleťové sérum naopak vynechte. Pleť si po celém dni důkladně vyčistěte.

Masku naneste v tenké vrstvě a krouživými pohyby zapracujte do pokožky. Vyhněte se okolí očí a úst. Naneste ji 30 min před spaním. Ráno přebytek masky setřete tamponem a vyčistěte si pleť běžným způsobem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden