Pečený se šunkou

Tuhle dobrotu máte hotovou během chvilky. Uzeninu vybírejte podle chuti. Skvělé jsou jak se šunkou, tak i se slaninou.

Ingredience: 4 porce

500 g zeleného chřestu
200 g plátkové šunky
olej

Postup:

Z chřestu odřízněte tvrdé konce. Výhodou zeleného chřestu je, že není potřeba ho loupat ani vařit. Jeho slupka není hořká a je krásně křehký. Stačí mu velmi krátká tepelná úprava, při které si zachová křehkost i látkovou hodnotu.

Každý kousek pak jednotlivě zabalte do šunky. Pánev potřete olejem a chřest se šunkou jednoduše opečte. Můžete podávat samostatně nebo například s omeletou či volským okem.

Příprava: 30 min
Cena/porce: 30 Kč

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden