Pomerančové řezy

Skvěle budou chutnat v kombinaci s tmavou čokoládovou polevou

Suroviny na 1 plech:

250 g hladké mouky

100 g mletých mandlí

150 g třtinového cukru

1 prášek do pečiva

4 vejce

šťávu a nastrouhanou kůru z 1 pomeranče

2 lžíce mletého kokosu

100 ml oleje

100 ml podmáslí

Postup:

1. Do mísy dáme vejce a třtinový cukr. Ušleháme do pěny a pak postupně přidáváme mouku smíchanou s mandlemi a práškem do pečiva, šťávu a kůru z pomeranče, kokos, olej a podmáslí.

2. Vše důkladně prošleháme.

3. Těsto nalejeme do pečicím papírem vyloženého plechu a pečeme 30 minut v troubě předehřáté na 180 °C.

reklama
reklama

Komentáře