Můj čas na kafíčko

Poté, co se kamarádka vdala, stala se divná věc!

Po svatbě se změnilo její osobní číslo a s tím i povaha!

Přesvědčila jsem se, jak může numerologie opravdu fungovat v praxi.

Numerologie pracuje mimo jiné s osobními čísly, která se dají vytvořit z každého jména a příjmení. Výsledek pak přiřadí člověku určité vlastnosti. Nikdy jsem tomu moc nevěřila, ale na své kamarádce Janě jsem se přesvědčila, že na tom něco je. Po své druhé svatbě totiž změnila příjmení a s tím se proměnila i celá její osobnost!

Byla jiná ze dne na den

Jana byla kolegyně z práce, o sedmnáct let mladší než já. Přesto jsme si dobře rozuměly. Prožila jsem s ní bouřlivé rozvodové řízení a radovala jsem se, když si později našla nového partnera. Netrvalo dlouho a vše směřovalo ke svatbě.

Za ty roky jsem Janu velmi dobře znala, včetně jejich zálib, chyb a celkové povahy. Původně si nechtěla v novém manželství měnit příjmení, ale nakonec se rozhodla zahladit všechny stopy po bývalém muži. Přijala tedy příjmení druhého manžela.

Od té chvíle se s ní ale začaly dít zvláštní věci. Vždy byla velmi klidná, vyrovnaná a i v kritických situacích se chovala s přehledem a chladnokrevně. Na ostatní působila velmi příjemně. Nyní jsem před sebou měla nervózní osobu s častými projevy hysterie, kterou podráždila každá maličkost.

Vůbec jsem tomu nerozuměla, tím spíš, že v novém manželství se Jana cítila dobře. Neměla ani žádné jiné problémy, jako třeba pracovní nebo finanční.

Důkazy mluvily jasně

Jedna moje známá, která se věnuje ezoterice, mě upozornila, že změna Janina chování opravdu může souviset se změnou příjmení. Vypočítala její osobní číslo před vstupem do druhého manželství a po něm - a vážně to vycházelo! Aniž by k tomu měla důvod, stal se z Jany docela jiný člověk.

Trvá to dodnes a sama Jana si to nedovede vysvětlit. Začala jsem se o numerologii víc zajímat a přesvědčila se, že výsledky většinou odpovídají. Možná by si tedy měla každá žena před změnou příjmení udělat malý test, aby věděla, co ji případně čeká! Mohou to být naprosto nečekané změny.

Lucie K. (56), Kolín

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden