Moje šťastná hvězda

pro svěží dech

Mít krásné bílé zuby je stejně důležité jako mít svěží dech. Jak toho ale docílit? Například obyčejnou mátou nebo hřebíčkem. Že nevěříte? Přesvědčte se sami.

Vyrobte si s námi mátovou zubní pastu pro svěží dech a hřebíčkový prášek na bělení zubů. Po několika týdnech pravidelného používání uvidíte ten rozdíl. Mátovou zubní pastu můžete střídat se svou oblíbenou zubní pastou. Všechny potřebné suroviny jsou k dostání v drogerii nebo lékárně za pár korun.

MÁTOVÁ ZUBNÍ PASTA

Připravte si lžíci jílu, dvě lžíce destilované vody, pět kapek mátové esence, půl hrsti čerstvé máty, špetku himalájské soli a špetku jedlé sody. Do kelímku odměřte jíl a přidejte špetku sody. Zakapejte esenciálním olejem a přidejte lžíci vody.

Při míchání postupně přilévejte vodu. Míchejte tak dlouho, dokud nedostanete hladkou hmotu. Nakonec přidejte zbylé suroviny a opět pořádně promíchejte. Pastu můžete postupně ochutnávat a množství surovin upravovat podle své chuti.

HŘEBÍČKOVÝ PRÁŠEK NA BĚLENÍ ZUBŮ

Vybělit zuby vám pomůže čajová lžička rozemletého hřebíčku, čajová lžička jedlé sody, lžička sušené máty a jedna čajová lžička mletého zázvoru. Smíchejte všechny ingredience dohromady a pořádně promíchejte.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden