Můj čas na kafíčko

Probuďte životní sílu díky barvám

Můj čas na kafíčko

Víte, jaká je souvislost mezi vaší oblíbenou barvou a klidem ve vašem těle a duši?

Každá barva má svou jedinečnou vibraci a tím má i zásadní vliv na naši psychiku. Pomocí barev se můžete uklidňovat, nabíjet energii, zlepšovat svou komunikaci a také lépe vyjádřit své pocity.

Dávno před moderní technologií věděly staré národy, jak udržovat životní sílu. Nazývali ji čakry, což jsou energetická centra v těle.

Čakra je staré sanskrtské slovo, které znamená kolo. Je to proto, že životní síla, čchi, se pohybuje uvnitř těla, proudí a otáčí se. Když vyladíte své čakry, můžete vyléčit rány na duši, odstranit emoční bloky a zlepšit své zdraví.

1. KOŘENOVÁ

INSTINKT
červená barva: kostrč

Dodává a aktivuje množství potřebné energie, pocitově nás zahřívá a probouzí životní sílu. Pro vzletné povahy působí červená barva jako pevná půda pod nohama.

Podporuje imunitní systém. Lidé s oblibou v červené šíří po okolí srdečnost, upřímnost a touhu po spravedlnosti, ale můžou se nechat unést k tvrdohlavému prosazování názorů až k agresivitě. Ve feng shui je barvou slávy a hojnosti.

2. SEXUÁLNÍ

EMOCE
oranžová barva: pod pupkem

Dodává životní radost a sílu, pohlcuje smutky a negativní energie. Je dobrá proti strachům, tiší pláč duše, léčí pocity nedůvěry a sebeúcty. Pomůže překonávat

Zbývá vám 72% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden