Můj kousek štěstí

Proč pořád nemá chlapa?

Věčně osamělá.

Vypadá spokojeně, uvnitř se ale podle všeho trápí. Může za to i fakt, že stále nemá chlapa? Přitom by se potřebovala o někoho opřít. Co jenom dělá špatně?

Hvězda seriálů Ulice a ZOO má podle mnoha informací na muže příliš vysoké nároky. A právě to je ten důvod, proč je stále zoufale sama.

Vanda Hybnerová (55) přiznala, že je jako buldozer, který od sebe muže zkrátka odhání. Naposledy chodila s výrazně mladším automobilovým závodníkem Jakubem Chourou (41), to už je ale pryč.

Říká se, že herečka potřebuje volnost, ale zároveň pevnou náruč, když má splín. Partner jí tedy musí stát po boku, sdílet s ní její záliby, ale jen do určitě míry. Hranice je přitom asi hodně tenká.

Nedůvěra?

Herečka má svou hlavu a potřebuje prostor, nesnesla by vedle sebe pedanta ani puntičkáře. Jenže kde takového muže najít? Někteří lidé říkají, že si za to, že je osamělá, může do jisté míry sama.

Kdyby prý přestala tolik přemýšlet a šla jen za hlasem svého srdce, třeba by to bylo lepší. Na druhou stranu prošla ošklivým rozvodem se Sašou Rašilovem (51), který ji měl opustit kvůli jiné ženě, což na ní mohl zanechat následky.

Říká, že na své farmě se u zvířat musí občas přesvědčit, že ještě existuje upřímnost, bezelstnost a přímočarost. Jako by tím dávala najevo, že lidem prostě nevěří. A mužům nejspíš obzvlášť, to se pak vztah buduje těžko.

Nechce být babička?

Donedávna se mohla spolehnout alespoň na dcery Josefínu (29), Antonii (26). Jenže starší dcera nedávno porodila druhé dítě a není žádným tajemstvím, že Hybnerová se dlouhodobě těžko smiřuje s rolí babičky.

„Pořád nejsem přesvědčená o tom, že jsem babka,“ říká upřímně. Právě v takových chvílích jí chybí partner, který by ji podpořil, objal a do ouška zašeptal, že je všechno v pořádku. Jenže pokud žádnému takovému nedá šanci, zůstane nejspíš navždycky sama.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden