Pstruh na bylinkách

Příprava: 25 minut, Náročnost: 1, Cena: 60 Kč

Rychlá a jednoduchá příprava touto cestou je předností tohoto receptu.

Suroviny na 4 porce:


  • 4 pstruzi

  • 1 svazek čerstvého kopru

  • 2 snítky máty

  • 1 malá snítka rozmarýnu

  • 2 jarní cibulky s natí

  • 2 stroužky česneku

  • 4 lžíce olivového oleje

  • 1/2 citronu

  • sůl

  • mletý tříbarevný pepř


Postup:

  1. Omyté a usušené pstruhy prosíme a opepříme.

  2. Bylinky česnek i cibuli nasekáme na jemno, přilijeme olej a promícháme. Směs dochutíme citronovou šťávou.

  3. Rozkrojené ryby naplníme bylinkami a dáme grilovat.

  4. Necháme je péct zhruba 5 minut z každé strany. Podáváme je s grilovanou zeleninou, salátem či pečivem.

reklama
reklama

Komentáře