Moje sladké tajemství

Raffaello kokosové kuličky

Suroviny:

1 plechovka Salka (slazené kondenzované mléko)

300 g strouhaného kokosu

150 g mandlí

Postup:

Salko nalijte do misky, přisypte jemně strouhaný kokos a směs promíchejte. Přikryjte fólií nebo talířem a dejte alespoň na hodinu chladit do lednice.

Kokos na obalení vsypte do menší misky. Prsty odeberte vychlazenou kokosovou hmotu, doprostřed vmáčkněte mandli, v dlaních vytvarujte kuličku a obalte ji v kokosu. Raffaello kuličky vložte do papírového košíčku a nechte je vychladit.

Tip!

Ideální je dát jemně strouhaný kokos do náplně, a kuličky naopak obalovat v nahrubo strouhaném kokosu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden