Moje sladké tajemství

Řasy jako smeták. Mrkněte na to!

Husté a dlouhé řasy jsou snem každé ženy. Pokud neholdujte „umělým smetákům“, zkuste pár našich zaručených tipů.

Málokterá žena ví, že i  její nejlepší pomocnice s neodolatelným pohledem, tedy řasenka, má svoji životnost. Ano, řasenku nelze používat, dokud vám úplně nevyschne, nebo ji mít v záloze pár let.

Doba spotřeby bývá uváděna šest měsíců od prvního otevření, takže půl roku starou řasenku vyhoďte bez skrupulí do koše.

Řasenka nepatří do sbírky

Aby měla vaše oblíbená řasenka stále krémovou konzistenci a krásně tmavou barvu, čímž docílíte efektu dlouhých a hustých řas, měla byste být nekompromisní.

Pro dokonalý efekt nanášejte řasenku v  malých vrstvách, ale zato víckrát. Nanesete-li totiž jednu silnou vrstvu, tedy veliké množství produktu, řasy spíš slepíte, než prodloužíte. Což rozhodně nechcete.

Posilovna pro řasy v kondici

Dalším skvělým přípravkem pro zdravé a krásné řasy je sérum. Na trhu jich najdete celou řadu a jejich úkol je jasný: posilovat a vyživovat řasy, stimulovat jejich růst, zahušťovat je a zároveň zabraňovat jejich vypadávání.

Séra na řasy obsahují výživné a pečující látky, jako například peptidy, biotin, panthenol, kyselinu hyaluronovou a mnohé vitaminy.

Hlavně zdravě

Když k péči pomocí séra přidáte i zdravou stravu, růst a  celkový vzhled řas můžete maximálně ovlivnit. Toužíte-li po hustých řasách, zaměřte se na jídelníček, ve kterém nesmí chybět potraviny bohaté na vitamin C a E, omega-3 mastné kyseliny, kalcium a nezbytné železo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden