Můj čas na kafíčko

Roli otce si Bolek Polívka dokázal pořádně vychutnat až ve svém posledním vztahu!

Můj čas na kafíčko

Má celkem šest dětí se čtyřmi ženami, ale po předchozím bouřlivém životě se dnes už usadil.

Dlouhá léta byl Bolek Polívka (72) pověstný bohémským životem. Patřily k tomu i ženy, kterých vystřídal několik. Dnes už to vypadá, že se definitivně zklidnil a po boku své poslední partnerky zůstane napořád.

Jakmile se řekne název malého moravského města Vizovice, většině lidí asi naskočí tradiční palírna Rudolf Jelínek. Nemá to ale žádnou přímou souvislost s tím, že se jedná také o rodiště oblíbeného herce, mima a baviče Bolka Polívky (72). Slavný bohém by měl nejspíš stejný přístup k životu, i kdyby se narodil kdekoliv jinde.

Na koho myslí před představením

Když se Bolek narodil, byl nejmladším ze tří bratrů. Jeho otec už měl svůj věk, což trochu vadilo. Zatímco tatínkové Bolkových spolužáků ještě hráli fotbal, ten jeho už chodil s hůlkou a přihlížel jen jako divák. Při zpětném ohlédnutí je ale slavnému herci a mimovi dnes líto, jak

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden