Můj čas na kafíčko

Tip, jak rozzářit pleť, když jste se moc nevyspala

Pokud jdete pozdě spát, dopřejte si dva polštáře najednou. Obličej bude ráno méně oteklý, protože voda se nebude zadržovat v pokožce. Zachránit vás může také maska s kyselinou hyaluronovou nebo s vitaminem E.

Pleťová výživa

Pečlivě se odličte a na vyčištěnou pleť použijte kvalitní sérum a pleťový krém. Nezanedbávejte ani okolí očí a krk. Stárnutí kůže je v těchto místech vidět nejvíc, proto je třeba dbát na prevenci. Totéž platí u ranního čištění pleti.

Krouživými pohyby masírujte obličej čisticím mlékem s důrazem zejména na citlivé partie očí a rtů. Tvář opláchněte studenou vodou, která významně přispěje ke stažení cév, zmírní zarudnutí kůže a zbaví vás otoků.

Jemný make-up

Opuchlý obličej se nesnažte ukrýt pod nánosy líčidel. Použijte tónovaný BB krém, který rozjasní a barevně sjednotí pleť. Tvářenkou si dopřejte její broskvový nádech a řasenkou výrazné oči.

Vnitřní výživa

Dejte šanci přípravkům s kolagenem. Každý večer si dejte denní doporučenou dávku. Kolagen je základní bílkovinovou složkou a zajišťuje soudržnost, pružnost a regeneraci kůže, chrupavek a kostí. Po probdělé noci potřebuje pokožka bohatou hydrataci. Vypijte tedy alespoň 1,5 litru vody, abyste se zbavila toxinů.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden