Můj kousek štěstí

V čele velké dámské ofenzivy

Možná šla na lov, možná přišla opravdu hlavně podpořit kolegy. Každopádně se herečka Kateřina Brožová (48) , starostka ze seriálu Sestřičky Modrý kód na obnovenou premiéru muzikálu Děti ráje oblékla s citem pro věc.

Mezi celebritami, které do Kongresového centra Praha pozvali pořadatelé v čele se Sagvanem Tofim (57), bylo mnoho důležitých osobností ba přímo kapitánů českého showbyznysu v čele s věhlasným Františkem Janečkem (77).

A na ty se vyplatí umělci zapůsobit v každém případě, ovšem tím spíš, je-li takový boss nezadaný. S matkou své dcery Emilly Ann (12), zpěvačkou Terezou Mátlovou (47) se rozešel už před rokem, a proto by mohl mít zájem o náhradnici. Kateřina Brožová měla po svém boku vždy jen významné a bohaté muže.

Posledním byl mediální magnát Jaromír Soukup (52) a tím, kdo se staral o její pohodlí, byl předtím miliardář Peter Kovarčík (†61), který v roce 2015 zemřel. Šťastlivcem, kterému porodila dceru Kateřinu, se stal před dvaceti lety bohatý advokát Zdeněk Toman (60). Brožová se nechala slyšet, že to byla vždy ona, kdo odcházel ze vztahu „na vlastní žádost“.

Kopačky dostávali muži. Kdo bude dalším adeptem? Do bývalého Paláce kultury přišla na zmíněnou premiéru herečka zřejmě bez doprovodu, jak vyplývá z fotodokumentace. Zřejmě „pro jistotu“ zapomněla doma i krásnou dceru, možná by byla pro přítomné pány příliš oslnivým objektem a na mamince už by ulpělo jen málo lukrativních pohledů.

Nutno ovšem podotknout, že se dostavila řada dalších dam. Událost si nenechala ujít herečka Jiřina Bohdalová (90), kterou fotografové zastihli v doprovodu jejího věrného přítele Lubomíra Focka (67). Ozdobou byly i Světlana Nálepková (61), nebo známá fitness trenérka Hanka Kynychová (53). Bylo tedy na co se dívat nejen na jevišti...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden