Můj kousek štěstí

Vpřed, úchvatným vlnobitím!

Vzdušné vlny vypadají elegantně a opticky zvětšují objem účesu.

Vlnité vlasy vypadají prostě úžasně. Pokud vám takové příroda nenadělila, nezoufejte, jedinečný vlnitý účes vytvoříte celkem snadno, a navíc můžete různé styly střídat.

Základem pro krásný vlnitý účes jsou samozřejmě zdravé a lesklé vlasy. Nemusejí být ani příliš dlouhé, lehké kudrliny vyniknou hezky i na trochu kratších vlasech.

Než začnete

Ideálním pomocníkem pro vlnění je kulma. Před kulmováním vždy použijte sprej na ochranu vlasů před teplem a kulmujte jen úplně suché vlasy. Horní vlasy přichyťte sponou a začněte od spodní vrstvy postupně směrem nahoru.

Vzdušné lokny

Na velké lokny budete potřebovat širokou kulmu. Práce s ní je jednoduchá, mnohdy ani nemusíte vlasy rozdělovat do tolika pramenů. Pak je stačí pročesat pomocí prstů a zalakovat.

Vlny přes noc

Práci si můžete zjednodušit, když večer nanesete do umytých a lehce vysušených nebo i suchých vlasů speciální sprej na vlny, vlasy zapletete do velkých copů, zajistíte gumičkou a necháte přes noc působit. Ráno po rozpletení získáte vlny plné objemu.

Plážové vlny

Pro plážový vzhled postačí použít speciální sprej na plážové vlny do vlhkých nebo suchých vlasů. Pak je jen rukama pomačkejte a nechte volně uschnout.

Vaše vlny budou vypadat jako od moře, bez vysušení a slepení. Zafixovat je ještě můžete sprejem s mořskou solí, který výsledný dojem umocní.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden