Moje šťastná hvězda

Vyrobte si koště z PET láhví

Doporučujeme

• Koště. Snad každý ho má doma. Ale občas se stane, že když ho zrovna potřebujete, zkrátka nikde není. Třeba když čekáte návštěvu, ale v bytě to vypadá, jako kdyby se vám přes něj prohnalo stádo splašených krav. Máme jednoduchou radu – vyrobte si během pár minut smeták z PET láhví! Ty má doma snad každý. Připravte si čtyři stejně velké láhve, kvalitní nůžky a dřevěnou nebo umělohmotnou násadu. A jak na to?

Aby dobře zametalo.

• Dvě stejně velké plastové láhve, nejlépe dvoulitrové, ustřihněte zhruba pět až deset centimetrů pod ky nesmějí být moc úzké, protože by se ohýbaly jinak, než by bylo žádoucí. Pak všechny čtyři láhve zmáčkněte naplocho, jinak vám zametat nebudou. Teď už přichází chvíle jen na to, abyste je správně poskládali na násadu.

Poskládejte košte správně

• Ze všeho nejdřív na násadu navlékněte rozstříhané láhve na proužky a až pak dva odstřižené vršky, které vám koště zpevní. Pokud máte po ruce rychlopásky, můžete jimi láhve k násadě upevnit. Nebo je stačí přitlouct hřebíky. A koště je hotové. Jeho výhodou je hlavně to, že ho můžete používat v létě i v zimě, protože se na něj nelepí sníh.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden