Můj čas na kafíčko

Za letní noci jsme viděli děsivý obraz toho, co se stane!

Auto v plamenech najednou zmizelo a kolem byla znovu tma!

Místa, kde se stane neštěstí, možná vyzařují energii i do minulosti!

S manželem jsme se vraceli oné nedělní noci z chalupy, kde jsme strávili část dovolené. Vyjeli jsme hodně pozdě, takže i když bylo léto a stmívalo se až po osmé, v době naší cesty už byla tma tmoucí. To platilo hlavně o okresních silnicích, přes které jsme se museli dostat k dálnici. Můj muž nerad řídil potmě a já se s ním občas i bála jet. Přála jsem si, abychom už byli co nejrychleji doma.

Zůstali jsme šokovaně stát

Projížděli jsme nebezpečný úsek plný zatáček. Kromě nás na silnici nikdo nebyl. Najednou jsme se oba polekali. Před námi se objevilo hořící auto, zaražené do stromu. Manžel rychle zastavil. Rozběhli jsme se k havarovanému vozu. Vzápětí nás ale čekal ještě mnohem větší šok. Zničehonic to nabourané auto v plamenech zmizelo a kolem se rozhostila tma. Stáli jsme, celí jsme se třásli a vůbec jsme nevěděli, co si o tom máme myslet. Manžel šel ještě k tomu stromu, aby se přesvědčil, že tam opravdu žádné auto není. Volali jsme, jestli nás třeba někdo ve tmě neuslyší. Nechtělo se nám věřit, že jsme oba prožili nějakou společnou vidinu. Zůstali jsme na místě ještě nějakou chvíli a až potom jsme se znovu rozjeli domů do Prahy. Celou cestu jsme řešili, co se to vlastně stalo.

Za měsíc nás čekalo další překvapení

Na nějaké nadpřirozené jevy ani jeden z nás nevěřil, ale to se snadno říká, když něco podobného skutečně prožijete. Zajímali jsme se o to, jestli se tam podobná nehoda nestala třeba v minulosti, ale nic jsme neobjevili. Další šokující překvapení na nás čekalo za měsíc. To jsme se opět vraceli z chalupy. Jak jsme projížděli kolem toho tajemného místa, viděli jsme, že ten strom je ohořelý. Následně jsme zjistili, že předchozí den do něho skutečně vrazilo auto s opilým řidičem, který v plamenech našel smrt. Nikomu jsme o tom nic neřekli, aby nás neměli za blázny, ale jsme dodnes přesvědčeni, že jsme v onu děsivou letní noc viděli nějakou časovou smyčku - obraz toho, co se stane v budoucnosti!

Monika H. (47), Praha

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden