Můj kousek štěstí

Záprstí prozradí naši sílu, vitalitu i v čem můžeme být dobří

Záprstím se označuje oblast od zápěstí ke kloubům na hřbetu dlaně. Prozrazuje sílu našeho těla, jak jsou na tom naše instinkty, jaká je naše vitalita, především však vyjadřuje možnosti organismu a je-li vystaven nepříznivým životním podmínkám.

Přímo souvisí s kvalitou stresové reakce, která aktivuje vnitřní prostředí, pokud je nezbytné krátkodobě podávat vysoké výkony při ohrožení. Ty dříve umožňovaly přežití jedince v přírodě. Vysoká odolnost a vůle Je-li tato oblast silná, bez viditelných deformací  a zápěstí je velice dobře ohebné, má jedinec schopnosti trvale vykazovat stálost a vyrovnanost.

Svědčí to také pro vysokou psychickou odolnost. Je-li patrný pouze kloub za prostředníkem, jde o člověka nestálého se slabou vůlí, který touží někam patřit. Neovladatelnost Zdeformované a nepravidelné klouby se záděrami a zajizvením prozrazují, že jde o člověka poněkud výbušného, který dříve ránu dá, než se zamyslí proč. Jde o těžko zvladatelného jedince. Klouby v jedné lince, které nejsou vystouplé, ukazují na střelce, rychle se rozhodujícího člověka. Přemýšlivost Vystouplé klouby prozrazují, že se jedná o člověka uvážlivého, přemýšlivého, se sklony k hledání duchovních hodnot. Jsou to dobří analytici, ale ne stratégové, příliš totiž váhají a jsou velmi opatrní – jistotkáři. Nejlépe obstojí v podmínkách, kde je nastaven řád, kde platí daná pravidla či slovo a dohody obecně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden