Moje sladké tajemství

Zázrak jménem obyčejná voda

Dostatek vody dokáže skutečně zkrášlit! První efekt je vidět na pleti. Obličej působí díky vodě v organismu daleko mladším dojmem. Je vypnutější a ztrácí se kruhy pod očima, viditelné vrásky a další drobné nedostatky.

1. Proč perlivá voda?

Chápeme, že pro některé z vás je daleko lepší variantou k pití neperlivá voda. Pokud se ale jedná o péči o pleť, zkuste jí dát šanci! Ptáte se proč? Třeba proto, že bublinky oxidu uhličitého dokážou vaši obličejovou pokožku hezky vyčistit, také vám obličej příjemně osvěží.

To určitě oceníte především ve chvílích, kdy jste po celém dnu unavená nebo jste se zrovna dvakrát dobře nevyspala. A v čem spočívá jejich kouzlo? Perlivé bublinky totiž působí jako malé kartáčky.

2. Jak její účinky fungují?

Čistí tedy zanesené póry, navíc odstraňují odumřelou kůži a vaše pleť tak vypadá svěžejší a celkově čistší.

Jestli si budete obličej čistit perlivou vodou častěji, můžete se úplně zbavit tvorby občasných pupínků či unaveného našedlého vzhledu. Může vám udělat službu i jako odličovač. Naneste ji trochu na vatový tamponek a setřete nadbytečná líčidla. Už za měsíc byste měla vidět rozdíl. Perlivá voda navíc stojí jen pár korun v supermarketu, takže nezatíží ani vaši peněženku. 3. Alergie nemá šanci Její další úžasnou vlastností je to, že se v jejím případě nemusíte bát alergických reakcí. Funguje také na všechny typy pleti, od citlivé až po extrémně mastnou.

Jak na to? Obličej si můžete bublinkovou vodou jen polévat nebo si do ní přímo na deset až dvacet vteřin ponořit obličej. Tuto proceduru provádějte jednou týdně. Vodu si můžete naředit i neperlivou v poměru jedna ku jedné.

Ne však více. V případě jemně perlivé vody postačí samotná. Mastí se vám pleť opravdu hodně? Místo jednou týdně opakujte proces klidně i třikrát týdně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden