Moje šťastná hvězda

Zázrak v podobě rybího tuku

Jistě máte ještě v živé paměti, jak vás maminky a babičky naháněly a cpaly vám do pusy nevábně vonící a chutnající rybí tuk. Mnozí je za to proklínali, samy ale moc dobře věděly, proč to dělají.


Rybí tuk je totiž zdraví nesmírně prospěšný. Obsahuje totiž omega–3 mastné kyseliny, které mají blahodárný vliv nejen na naše zdraví, ale i na vzhled.


Tuk příznivě ovlivňuje pleť, která je pak při pravidelném užívání pružnější a hebčí, navíc také podporuje růst vlasů a nehtů a rychleji spaluje tuky. Kromě toho posiluje kosti a dá se jím předcházet osteoporóze.


Pro zdravé srdce i mozek


Efektivně snižuje krevní tlak, hladinu cholesterolu v krvi a pozitivně působí na celý kardiovaskulární systém a snižuje riziko vzniku srdečních chorob, zejména infarktu, a to dokonce o 70 procent.


Podporuje nervovou soustavu, posiluje mozek a paměť. Navíc je o něm známo, že zlepšuje náladu a dokáže si skvěle poradit i se stresem a úzkostí.


Jeho výhodou v současné době je, že je k dostání i v kapslích, které nemají nepříjemný odér ani chuť. Pokud ho tedy doma ještě nemáte, neváhejte a skočte si pro něj do lékárny a udělejte tak něco pro své zdraví.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden