Moje sladké tajemství

Zvolte líčení podle příležitosti!

ak se správně nalíčit na určitou akci, abyste nevypadala zbytečně obyčejně ani příliš výrazně? Zlehka do práce Pokud někoho vídáte každý den v práci, asi se nehodí, abyste to jeden den přehnala například s očními stíny a další den se vám do líčení nechtělo nebo jste zaspala a přišla jen s řasenkou.

Zvolte si takový vzhled, který vám nezabere příliš času a zároveň vás příjemně zvýrazní. Naneste jen slabou vrstvu make-upu, zafixujte pudrem a vyberte nenápadné například hnědé stíny. Energická o víkendu Kdo by se chtěl zkrášlovat a líčit i o víkendu, když se jedná přesně o ty dny, kdy můžete své každodenní rituály vypustit? Co když ale přece potřebujete vyrazit mezi lidi? Ani tak to nepřehánějte. V kurzu je totiž takzvané jednoduché minimalistické líčení. Obličej tak působí přirozeně a zároveň upraveně.

Stačí trochu pudru, tvářenky a řasenky. Elegantní na večer Jdete si na chvíli posedět do společnosti nebo se chystáte na celovečerní akci? Pak musíte počítat s tím, že vaše líčení vynikne úplně jinak na denním a v umělém světle.

Pokud tedy jdete do uzavřené místnosti, musíte na líčení samozřejmě nepatrně přidat. Sáhněte po výraznějších stínek třeba kouřového odstínu a nebojte se použít i výraznější oční linky. Make-up a řasenka jsou pak naprostou nutností.

Vše na závěr přepudrujte. Budete za hvězdu!.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden