Guláš podávaný v bochníku chleba

V hrnci vhodném do trouby 5–6 minut opékáme na tuku 1 nakrájenou cibuli. Až zrůžoví, přidáme cca 600 g hovězí přední kližky pokrájené na kostičky a necháme ho zprudka zatáhnout a zhnědnout. Přidáme 1 lžičku sladké a pálivé papriky, osolíme a opepříme.

Také vás může zajímat ...

Zalijeme 500 ml vývaru a přiklopené dáme na dvě až tři hodiny do trouby zahřáté na 160 °C. Vyndáme z trouby, maso vyjmeme a šťávu vydusíme na tuk, přidáme 2 lžíce hladké mouky a osmahneme. Zalijeme 400 ml vody a asi dvacet minut vaříme.

Vmícháme 150 ml smetany, do omáčky vrátíme maso a zahřejeme. Z bochníku chleba odkrojíme vršky, vydlabeme střídu a místo ní nalijeme guláš. Podáváme ozdobené zakysanou smetanou a libovolnými bylinkami..

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...