Horká láska

Senzační spojení aromatického ovoce a klasické vanilkové zmrzliny s elegantním kopečkem šlehačky si oblíbíte! Jeden kelímek smetany ušleháme dotuha s vanilkovým cukrem a dáme do chladu. Připravíme si 300 g mražených malin a svaříme je s 1 lžící krupicového cukru a pak je protřeme sítem.

Také vás může zajímat ...

Většinu takto připraveného malinového pyré dáme na dno sklenek a přidáme trochu šlehačky a kopeček zmrzliny. Ozdobíme šlehačkou, malinami a zbylým pyré.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...