Jedinečný jehněčí perkelt

Perkelt patří mezi oblíbené pokrmy a možná bude patřit i mezi ty vaše.

Ingredience: 2 kg jehněčí kýty, 4 cibule S svazek jarní cibulky, 10 rajčat, 6 červených paprik, 6 brambor, 4 bílé papriky, 1 l červeného vína, 2 l zeleninového vývaru, 2 l vody, mletá paprika

Také vás může zajímat ...

bouquet garni: šalvěj, rozmarýn, tymián, bobkový list, petrželová nať, olivový olej, sůl, mletý pepř, hladkolistá petržel na ozdobu

Postup: Na oleji zpěníme najemno nakrájenou cibulku.Maso necháme zatáhnout ze všech stran. Pak jej zalijeme červeným vínem a povaříme. Přilijeme vývar a necháme ho asi hodinu probublávat. Přidáme zeleninu a vaříme dalších 30 minut. Dochutíme.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

...