Krémová horká čokoláda

Suroviny:  160 g kvalitní čokolády  500 ml mléka  250 ml smetany ke šlehání  1 lžička moučkového cukru  kakao nebo skořice na posypání

Také vás může zajímat ...

Postup: V hrnci se silným dnem zahříváme na středním plameni mléko a čokoládu, rozlámanou na kousky; stále mícháme.

Ohříváme těsně pod bodem varu a vymícháme dohladka. Smetanu ušleháme s moučkovým cukrem, ale ne úplně dotuha. Horkou čokoládu rozlijeme do hrnků, ozdobíme šlehačkou a posypeme kakaem nebo skořicí..

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...