Lehce pikantní rajčatová polévka na zahřátí

Suroviny:  1 cibule  kus másla  8 rajčat  oregano  1 lučina  1 chilli paprička

Také vás může zajímat ...

Postup: V hrnci na másle necháme zkaramelizovat cibulku, poté do polévky přidáme na půlky nakrájená a omytá rajčata a chilli papričku, zalijeme trochou vody a necháme cca 10 minut dusit, dokud rajčata nezměknou a nevypustí se šťáva.

Poté hrnec stáhneme, necháme vychladnout, přidáme lučinu nebo zakysanou smetanu, oregano, sůl, pepř a rajčatovou polévku rozmixujeme tyčovým mixérem. Můžeme ozdobit čerstvou bazalkou ze zahrádky.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...