Oblíbené řízky na leču

Není nic lepšího, než když spojíte dvě vaše oblíbená jídla dohromady. Pokud máte rádi lečo i řízek, tak popadněte zástěru a šup k plotně.

Ingredience: 4 vepřové řízky, 1 sklenice zeleninového leča, sůl, mletý pepř, hladká mouka, 1 kg brambor, 1 cibule, 3 lžíce oleje

Postup: Omyté a osušené maso zlehka naklepejte, z obou stran osolte, opepřete a obalte v mouce. V kastrolu rozpalte olej a maso z obou stran prudce opečte.

Přidejte posekanou cibuli, podlijte trochou horké vody a pod pokličkou duste 20–30 minut. Mezitím oloupejte brambory a nakrájejte je na kolečka. K téměř měkkému masu přilijte lečo, přisypejte brambory a osolte. Duste do změknutí brambor.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

...